pe fa'afefea ona fa'aleleia se faitoto'a o le faletaavale pipii

A e maua sefaitotoa faletaavale, e taua le fa'atumauina i se tulaga lelei.O le faitotoa o lau faletaavale o le faitotoa pito sili lea ona tele i lou fale ma o se tasi lea e masani ona faʻaaogaina.Afai e pipii lau faitotoa o le faletaavale, e mafai ona le fiafia e taulimaina.O le mea e lelei ai, e mafai ona e faʻapipiʻi se faitotoa o le faletaavale mau i ni nai laasaga faigofie.

O nisi nei o fautuaga ile auala e toe faʻaleleia ai se faitotoʻa o le faletaavale na pipii:

Laasaga 1: Fa'amama ala
O se faitoto'a o le faletaavale pipi'i e mafai ona mafua ona o ala o lo'o palapala pe poloka i otaota.Ina ia fa'amama le ala, fa'aaoga se ie susu po'o se pulumu e aveese ai so'o se palapala, pefu po'o ni upega.Ia mautinoa ua mama atoatoa le ala a'o le'i alu i le isi laasaga.

Laasaga 2: Siaki le Fa'atulagaina o Ala
O ala o faitotoa o le faletaavale e tatau ona sa'o atoatoa ma tutusa.E mafai ona poloka le faitoto'a o ala savali.Fa'aaoga se agaga maualuga e siaki ai le fa'aogaina o ala.Afai e le fetaui lelei ia ala, e mafai ona e fetuutuunai e ala i le tatalaina o faamau o loo uu ai ala i le faavaa o le faitotoa o le faletaavale.Fa'agaoioi le ala se'ia laina i luga, ona fa'amau lea o fa'amau.

Laasaga 3: Lubricate le Tracks
A maeʻa ona faʻamamāina ala, e taua le faʻalumaina.Fa'apipi'i se suau'u mama po'o se lubricant e fa'atatau i le silikoni i ala e fa'aitiitia ai fe'ese'esea'iga ma fesoasoani i le gaioi lelei o le faitoto'a.

Laasaga 4: Fa'amau Fa'amau Fa'amau ma Siu
I le aluga o taimi, o faʻamau ma faʻamau e faʻapipiʻi faʻatasi lau faitotoa o le faletaavale e ono amata ona matala.Afai e te maua ni fa'amau matala po'o ni fa'avili, fa'amau i se fa'ama'i.O le a fa'amautinoa ai o lo'o fa'amau lelei lau faitoto'a o le faletaavale.

Laasaga 5: Suia Roila ma Fa'amau
Afai o lo'o pipii pea le faitoto'a o lou faletaavale pe a uma ona fa'auma laasaga o lo'o i luga, atonu ua o'o i le taimi e sui ai ta'avale ua masaesae po'o fa'amau.Aveese fa'avili tuai po'o fa'amau ma sui i mea fou.O le a fa'amautinoa ai e sologa lelei lau faitoto'a o le faletaavale ma sina pisa.

I le mulimuli ai i nei laasaga faigofie, e mafai ona e toe faʻaleleia se faitotoa o le faletaavale pipii i se taimi vave.O le tausiga faifaipea e matua taua tele ina ia tausia lelei lau faitotoa o le faletaavale i se tulaga lelei.E ala i le fa'amamāina ma le fa'alumaluma o ala, siaki le fa'aogaina, fa'amau fa'amau ma fa'avili, ma sui o ta'avale ua masaesa po'o fa'amau pe a mana'omia, e mafai ona e fa'alautele le ola o lau faitoto'a o le faletaavale ma fa'aauau pea ona sologa lelei mo tausaga a sau.

I le faaiuga, o le feagai ai ma se faitotoa o le faletaavale pipii e mafai ona avea ma se galuega faʻalavelave ma faʻaalu taimi.Ae faʻatasi ai ma sina onosaʻi ma sina malamalama masani o le tausiga o faitotoʻa faletaavale, e faigofie ona e faʻaleleia soʻo se faʻafitauli e tulaʻi mai.E tusa la pe pipii lau faitotoa o le faletaavale pe na o le manaʻomia o sina TLC, faʻaalu le taimi e tuʻuina atu ai le gauai e tatau ai.O le faitotoa o lau faletaavale o le a faafetai atu ia te oe!

chamberlain faletaavale tatala faitotoa


Taimi meli: Iuni-02-2023