Ho hlokahala sebaka se kae bakeng sa lemati le thellang

Ha ho tluoa tabeng ea ho ntlafatsa sebaka ka tlung ea hau kapa ofising ea hau, mamati a thellang e se e le khetho e tsebahalang haholo.Ka moralo oa bona oa setaele le ts'ebetso e fapaneng, mamati a thellang a kopana ka mokhoa o hlakileng kahare ho eng kapa eng.Leha ho le joalo, batho ba bangata ba atisa ho tsilatsila ho kenya e le 'ngoe hobane ha ba na bonnete ba litlhoko tsa sebaka se hlokahalang bakeng sa mamati ana.Posong ena ea blog, re tla hlahloba hore na mamati a thellang a hloka sebaka se se kae, re hlakise maikutlo a fosahetseng a tloaelehileng, 'me re fane ka lintlha tsa bohlokoa bakeng sa ba nahanang ka kenyelletso ena ea setaele.

Ithute ka mefuta ea mamati a thellang

Pele u kenella ka har'a litlhoko tsa sebaka sa mamati a thellang, ho bohlokoa ho itloaetsa ka mefuta e fapaneng e fumanehang.Menyako e thellang e ka aroloa ka bophara ka mefuta e 'meli e meholo - mamati a pocket le mamati a moliko.

Pocket Doors: Mamati ana a thella ka har'a lipokothong tse patiloeng tsa lebota 'me a batla a nyamela ponong ha a buloa.Mamati a thellang ke tharollo e ntle ea ho boloka sebaka bakeng sa tikoloho e kopaneng moo lisekoere-inch e 'ngoe le e 'ngoe e leng bohlokoa.

Barn Doors: Ka lehlakoreng le leng, mamati a moliko a thella bokantle ba lebota, a theha botle bo ikhethang ha a ntse a hloka liphetoho tse fokolang tsa sebopeho.Menyako ea moliko e eketsa sebopeho le boleng ba mokhabiso kamoreng ntle le ho nka sebaka sa bohlokoa sa fatše.

Lintlha tsa sebaka bakeng sa mamati a thellang

1. Menyako ea Pocket: Ho rera ke senotlolo

Ka mamati a thellang, moralo o hlokolosi oa hlokahala ho netefatsa hore ho na le sebaka se lekaneng ka har'a lebota.Sebaka se hlokahalang se itšetlehile ka bophara ba monyako le botenya ba marako.Ka kakaretso, lebota la 2 × 6-inch le tla amohela boholo ba mamati a pokotho a tloaelehileng.Leha ho le joalo, ho bohlokoa ho buisana le setsebi pele u qala liphetoho leha e le life ho tseba ka nepo litlhoko tse khethehileng tsa sebaka sa bophara ba monyako oo u o batlang.

2. Menyako ea Moliko: Ho Lekola Likheo tsa Marako

Mamati a moliko a fana ka phetoho e kholo ho latela litlhoko tsa sebaka hobane a khona ho thellela leboteng ho fapana le ho khutlisoa ka botlalo.Ha ho tluoa menyakong ea moliko, ntho e ka sehloohong e nahanoang ke ho netefatsa hore ho na le sebaka se lekaneng sa ho amohela lemati la moliko ha le bulehile.Ka tloaelo, sebaka sa lebota bonyane habeli bophara ba lemati se lekane ho netefatsa ts'ebetso e boreleli le ho qoba litšitiso leha e le life tse ka bang teng.

Eketsa sebaka ka mamati a thellang

Menyako e thellang e ka fetola papali ha ho tluoa tabeng ea ho ntlafatsa sebaka sebakeng sa hau sa bolulo kapa sa mosebetsi.Mekhoa e 'maloa ea ho sebelisa mamati a thellang ka katleho ke ena:

1. Karohano ea Kamore: Menyako e thellang e ka sebetsa e le likarohano tse feto-fetohang tsa likamore, ho theha boinotši ka har'a sebaka se bulehileng sa mohopolo.Sena se ba etsa tharollo e sebetsang bakeng sa phaposi e nang le merero e mengata kapa bakeng sa ho amohela baeti ka bosiu bo le bong.

2. Li-Closets le Li-Pantries: Ho e-na le mamati a tloaelehileng a hinged a hlokang sebaka se lekaneng sa tumello, mamati a thellang a ka kenngoa ho fana ka mokhoa o bonolo oa liphahlo le li-pantry ha ho ntse ho eketsa tšebeliso ea sebaka se fumanehang.

3. Ho kena ka Kantle: Menyako ea patio e thellang ke khetho e ntle ea ho hokahanya sebaka sa hau sa bolulo sa ka hare ho sebaka sa hau sa ka ntle.Li fana ka leseli le lekaneng la tlhaho ha li ntse li fokotsa mehato ea mamati a shebileng ka ntle.

Mamati a thellang a setaele, a sebetsa ebile a boloka sebaka.Hore na o khetha mamati a pocket a nyamelang, kapa mamati a molikong a eketsang sebopeho, mamati ana a ka fetola sebaka sefe kapa sefe hore e be tikoloho e ntlafalitsoeng le e sebetsang hantle.Ka ho utloisisa litlhoko tsa sebaka le mekhoa e mecha ea ho sebelisa mamati a thellang, u ka ba tsebisa ka tlung ea hau kapa ofising ea hau ka kholiseho 'me ua fumana melemo ea ho eketsa sebaka sa hau sa bolulo kapa sa mosebetsi.

monyako o thellang ka hare


Nako ea poso: Oct-27-2023