Гаражна врата

 • Максимизирајте го просторот со голема моторизирана двокрилна врата

  Максимизирајте го просторот со голема моторизирана двокрилна врата

  Нашите гаражни врати доаѓаат во различни видови, вклучувајќи далечински управувач, електрични и рачни.Сепак, ние високо ги препорачуваме нашите автоматски гаражни врати за вашиот имот.Овие врати се неверојатно удобни и лесни за употреба, и нудат голем број на предности со кои рачните или електричните врати едноставно не можат да се совпаднат.

 • Моторизирана двострана надземна врата за големи гаражи

  Моторизирана двострана надземна врата за големи гаражи

  Нашите пресечни гаражни врати со челична изолација се совршен избор и за комерцијална и за станбена употреба во обезбедување заштита од навлегување на воздух и температурни промени.

  Овие пресечни гаражни врати ја карактеризираат нашата сендвич конструкција од челик-полиуретан-челик, како и заптивки меѓу пресеците со термички прекини за чување.

 • Ефикасна автоматска гаражна врата за големи простори

  Ефикасна автоматска гаражна врата за големи простори

  Со својот елегантен и модерен дизајн, нашите гаражни врати се совршени за различни поставки, вклучувајќи комерцијални фасади, подземни гаражи и приватни вили.Без разлика кои се вашите специфични потреби, имаме гаражна врата која сигурно одговара на сметката.Дополнително, нашите гаражни врати доаѓаат во различни бои и завршетоци, така што можете да ја изберете онаа што најдобро одговара на вашиот имот.

 • Автоматска голема автоматска подигање челична надземна моторизирана двократна пресечна гаражна врата

  Автоматска голема автоматска подигање челична надземна моторизирана двократна пресечна гаражна врата

  Ако барате висококвалитетна гаражна врата која е и издржлива и естетски пријатна, тогаш не гледајте понатаму!Нашите гаражни врати се направени од материјали со врвен квалитет, вклучувајќи висококвалитетни панели, хардвер и мотори.Панелот е создаден со помош на континуирана линија, која помага да се обезбеди неговата сила и отпорност на абење и кинење со текот на времето.Ние, исто така, ги користиме најдобрите хардверски додатоци за да се осигураме дека вашата гаражна врата е што е можно посигурна и долготрајна.